Du tager fejl Julia Lahme

Det er om tirsdagen, vi henter pizza fra pizzamanden og jeg vasker tøj hver dag. Yndlingspizzamanden ligger i samme by som Isacs fodboldtræning og med tre børn, well, der vasker man tøj hver dag.

Ellers er alt andet du skriver i denne klumme pretty spot on. Melder mig under fanerne som hverdagsmor. Ingen aupair, men med et kejsersnit i bagagen. Jeg tygger ikke mine børns mad, men jeg laver al Siris babymad selv. Jeg er fan af Julia, både personligt og som skribent og meningsdanner. Jeg bor ikke ude på landet, men i noget så eksotisk som provinsen. Med bøgehæk, mos i græsplænen og Lind og Risør-udstykninger. Jeg er vild med min mand og mine børn, og jeg elsker også at holde pauser fra dem og være sammen med mig selv. Jeg er nemlig også ret vild med mig.

Vi er i den grad faldet i farsfælden (igen bebrejder jeg de tre børn) og så prøver jeg ellers ihærdigt på, ikke at falde i den fælde, Julia beskriver som: “Den selvretfærdige måde, mødre forsøger at aftvinge offentligheden en eller anden form for bekræftende garanti på for, at man ikke har gjort noget forkert i forhold til éns egne livsvalg“. Jeg er mig. Du er dig. Lad os nu bare nyde det. Og solen.

Hvad med dig? Er du også (bare) en hverdagsmor?

IMG_4334

2 thoughts on “Du tager fejl Julia Lahme

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s