En høstjakke i verdens smukkeste farvesammensætning

Nogle gange rammer man bare plet. Det har Erika blandt andet gjort med både farven og udformningen af sin Høstjakke. Jeg er vild med den!

Jeg har længe selv ville strikke en Høstjakke fra Pickles, men har ikke lige kunne finde det rette garn og ikke mindst den rette mængde af garn. Jeg er ikke typen, der køber garn til det projekt, jeg vælger at lave. Jeg køber garn, fordi det hopper på mig, når jeg går forbi det, og så vælger jeg projekter, der kan passe til det garn, jeg har liggende. Det betyder også, at jeg sjældent strikker i originalgarnet i de opskrifter jeg bruger, hvilket selvfølgelig kan give sine udfordringer. Indtil nu er det gået helt ok. Det vigtigste for mig er, at det er ordentlig garn. Lækkert garn. Så jeg værdsætter tiden med det i mine hænder lige så meget som tiden bagefter på min krop. Og når det hopper på mig, er det gerne fordi det er på bud eller det er en helt særlig farve, som jeg bare må have med mig hjem.

Til Høstjakken ledte jeg efter noget, der fylder det samme som en tyk uldtråd med en silk mohair som følgetråd. I min strikkekurv havde jeg noget Isager Spinni liggende i to forskellige farver og en Isager alpaca 1 i en tredje farve. Alle tre i blå/grå nuancer.

IMG_4327

De ville give nogenlunde den samme tykkelse som det opskriften krævede, så jeg smed dem sammen og gik i gang. Og fire pinde senere sad jeg bare og aede de smukke petroleumsblå masker, der havde det fineste skær over sig fra spinnien og den blødeste blødhed fra alpacaen. Jeg kommer til at ELSKE den jakke. Se selv:

10809491_1307027322647191_1690692434_n

2 thoughts on “En høstjakke i verdens smukkeste farvesammensætning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s