YNDIGjakke

Jeg har for første gang meldt mig som teststrikker på et nyt design, som endnu ikke er udgivet.

På Instagram følger jeg en del strikkedesignere, både små og store, og ind i mellem søger de efter teststrikkere, der kan afprøve opskrifterne for dem, inden de bliver udgivet. På den måde får de dem prøvet af i alle størrelserne og kommer eventuelle fejl og dårlige formuleringer i forkøbet. Teststrikkeren får opskriften gratis, men skal selv betale garnet.

IMG_4113

Mette Hvitved er en ret ny designer, og hun er i det hele taget en ret ny strikker. Hun har kun strikket i halvandet år og kan allerede designe de smukkeste opskrifter til børn. Jeg er dybt imponeret og (indrømmet) en lille smule misundelig på hende. Hun søgte efter teststrikkere til sin YNDIGjakke og jeg var heldig at blive valgt til at teste opskriften til størrelse 6 måneder til Siri. Mette anbefaler Coast fra Garnpusher til opskriften, men jeg havde noget Rasmilla Yndlingsgarn liggende, som jeg brugte i stedet. De har samme løbelængde og er samme blanding af uld og bomuld de to garner. Jakken var hurtig at strikke og opskriften var nem at følge, så jeg besluttede mig for at lave en til Anna også.

IMG_4223

Jeg har købt nogle forskellige små metalvedhæng, som jeg er begyndt at strikke ind i mine projekter. De er vildt søde og koster ikke ret meget på Ebay.

IMG_4225

Da Annas trøje er strikket i rester, blev den stribet. Det synes jeg faktisk klæder den ret godt. Jeg løb tør for grå på det sidste ærme to striber inden jeg var færdig, så jeg måtte trævle hæklekanten op på det første ærme og bruge det garn til at lave de sidste to striber og lavede derefter kanten på ærmerne lilla.

IMG_4221

Opskriften er netop kommet til salg her i Mettes shop.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s